[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vëmendje: Ja në cilat vende nuk duhet të mbahet afër telefoniJanë bërë pjesë e pashmangshme e jetës sonë telefonat, por janë disa vende ku ne nuk duhet t’i mbajmë, transmeton Klan Kosova.

Xhepat Mbajtja e telefonit në xhep sipas mjekëve është gjë e keqe sepse ekspozon trupin drejtpërdrejt në rrezatim.

Nën jastëk Mbajtja e telefonin nën jastëk mund ta bëjë telefonin të nxehet dhe më pas të shpërthejë.

Afër fytyrës Kontakti fytyrë-telefon mund të shkaktojë infeksione. Preferohet të përdorni kufje në mënyrë që telefoni të mos bie në kontakt të drejtpërdrejtë me lëkurën.

Menu Title