[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vjosa Osmani: Të rinjtë duhet të jenë nëpër faqet e para të gazetave dhe jo të korruptuaritBotapress 16 Shtator – “Neve na duhet një Qeveri që kur del jashtë vendit, nuk ka nevojë të mbrohet për skandalet, por të del para botës dhe të flet për rininë tonë të mrekullueshme. Të rinjtë duhet të jenë nëpër faqet e para të gazetave dhe jo të korruptuarit”.

Kandidatja e Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryeministre, ka thënë se të rinjtë kosovarë duhet të zënë vend nëpër faqet e gazetave ndërkombëtare, e jo politikanët e korruptuar.Ajo kështu tha gjatë një takimi me strukturat e partisë dhe qytetarët e Istogut.

“LDK e dëshmoi se fuqinë dhe përgjegjësinë do t’ua lë rinisë. Këtë amanet na e la Ibrahim Rugova së bashku me bashkëpunëtorët e tij. E kemi detyrë të shenjtë nga ata që i vunë themelet e këtij shteti dhe nga ata që sakrifikuan edhe jetën që ne ta gëzojmë lirinë”.“LDK do të krijojë shpresë për këtë vend dhe do ta ndalë zbrazjen e Kosovës nga më të mirët tanë”.“Nuk duhet të iu falim asnjë sekondë atyre që Qeverinë e shohin si vend akomodimi për militantët e tyre dhe për këtë na duhet ndihma e të gjithë qytetarëve të Istogut”.

“Ne do ta lëmë Serbinë nëse ajo do të rreshtohet nga lindja, por Kosova e ka orientimin properëndimor. Kurrë mos u ndjeni inferiorë edhe ju jeni po aq të mirë sikur të rinjtë e Europës”.“Neve na duhet një Qeveri që kur del jashtë vendit, nuk ka nevojë të mbrohet për skandalet, por të del para botës dhe të flet për rininë tonë të mrekullueshme. Të rinjtë duhet të jenë nëpër faqet e para të gazetave dhe jo të korruptuarit”.

Menu Title