.
×

Voton edhe diva e Kosovës Adelina IsmailiDiva e Kosovës dhe këngëtarja e mirënjohur Adelina Ismaili ka përfunduar detyrimin e saj si qytetare e Republikës së Kosovës duke hedhur votën e saj në shkollën fillore ‘’Dardania’’ në Prishtinë, shkruan Botapress.info

Ajo ishte e shoqëruar nga bashkëshortu i saj. Ndryshe, sipas KQZ pjesëmarrja në votime deri më tani ka shkuar pa incidente, ndërkohë që është rritur numri i qytetarqve që kanë dal në zgjedhje, në krahasin me vitet e kaluara. /Botapress/