[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vuan nga sëmundja e mushkërive, ndihmojeni Rushit Ballovcin i duhen 15 mijë euroFamilja Ballovci nga Prishtina kanë kërkuar nga njerëzit e vullnetit të mirë, ndihmë për familjarin e tyre, Rushit Ballovcin që vuan nga një sëmundje në mushkri.

Trajtimi i Rushit Ballovcin kushton 15 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka.

“Rushiti ka nevojë për ndihëm tuaj që të kalojë këtë sfidë. Përjetësisht falenderues ndaj të gjithë atyre që ndihmuan dhe që do të i ndihmojnë Rushitit”.

 

Menu Title