[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vunë bast në emision që mund ta ngritë kalin, shkuan direkt në fermë për ta provuarKëtë javë n’Kosovë show mysafir ishte ” Hulku ” nga Vushtrria.

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda që po pergatitet për rekord të ri në Guiness  tha që do ta ngriste nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar një helikopter.

Por gjatë intervistës ai tha se mund ta mbajë edhe një kali në shpinën e tij dhe nga studio direkt u nisën për në një fermë ku mbahen kuaj.

Shikoni videon:

Menu Title