[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zenun Halili: Pse është e rëndësishme Kushtetuta?Profesori i Universitetit te Prishtines dhe njohesi i marredhenieve diplomatike Zenun Halili ka vazhduar perpjekjet e tij per zbardhjen e ceshtjeve jetike ne shoqeri ne relacionin Ligji-qytetari, shkruan Botapress.

Ne kete drejtim nje postim I tij ne Facebook mëton edhe njehere te nxjerr ne pah rendesine e Kushtetutes si nje dokument themelor per nje shoqeri demokratike.

Ja postimi I profesor Zenun Halilit ne Facebook:

Kushtetuta është e rëndësishme sepse i mbron liritë individuale, dhe parimet e saj themelore qeverisin Republikën e Kosovës. Kushtetuta e vendos pushtetin e qeverisë në duart e qytetarëve. Kufizon fuqinë e qeverisë dhe vendos një sistem të kontrolleve dhe ekuilibrave.

Menu Title