.
×

Zyrtarët e LDK-së ia mësyjnë majave të Gjeravicës, çka po kërkojnë atje?!E kanë shfrytëzu motin e mirë dhe kanë ikur nga Prishtina drejt majave të Gjeravicës. Atje nuk kanë shkuar të merren me korigjimin e kufirit me Malin e Zi por për shetitje e ajër të pastër. Arban Abrashi, Bajram Gecaj, Sedat Pllana të shoqëruar nga aktivistët e LDK-së në Pejë e Istog, ia kanë mësyrë majave të Bjeshkëve të Gjeravicës. Bajram Gecaj ka postuar fotografi nga kjo shetitje duke i përcjellë me komentin :’Ma lart këndej pari nuk ka … rrënzë Gjeravicës!”, përcjellë Botapress.