.
×

Presidentja Jahjaga ka vizituar Akademinë Ushtarake në West PointPresidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka vizituar West Point’in. Gjatë vizitës së saj, ajo ka takuar me Gjeneral Lejtnant Robert L. Caslen Jr.

Sipas njoftimit të “US Military Academy”, Jahjaga u është adresuar kadetëve në Washington Hall dhe u është bashkuar atyre për drekë.

jahjaga 2

 

 

 


jahjaga 1