.
×

Amerika kapërcen Italinë dhe Kinën me numrin e të infektuarve me Covid-19Sipas të dhënave të Worldometers, numri i të infektuarve me coronavirus në botë ka kaluar shifrën 525 mijë – 23, 700 njerëz vdiqën dhe 123,329 janë shëruar.

Ndërsa Kina po shërohet ngadalë dhe nuk ka transmetim lokal të virusit, situata është më e keqe në Evropë dhe Amerikë. Tashmë Shtetet e Bashkuara kanë kapërcyer Kinën, Italinë dhe Spanjën me numrin e rasteve të të infektuarve dhe tani SHBA është në krye të listës me më së shumti persona të infektuar.