[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A janë ndarë Tuna e Patrisi? Kjo është e vërtetaSë fundi është folur shpesh për raportin e këngëtares Altuna Sejdiu-Tuna dhe muzikantit Patris Berisha, shkruan “Kosovarja”.
U tha se çifti jamë ndarë, madje se Tuna është vendosur në Shkup, në vendlindjen e saj.
Ndërkohë që diskutimet vazhdojnë, kanë munguar fotografitë e çiftit. Ata nuk janë parë fare së bashku.

Sot, Patrisi është parë nën shoqërinë e të birit, ndërkohë që dikush i ka fotografuar babë e bir.

A janë pajtuar Patrisi e Tuna? Urojmë!

Menu Title