[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Agron Zeqiraj: Kujtim për Presidentin tim…Nuk ka si ti, Ibrahim
Sëpaku ga të urtët e politikës sa njoh unë,
E për këta të zhurmshit, nuk po flasim
Se ata në sy nuk mund të shihnin,
Sepse ti ishe i paarritur për ta!
Dhe nga xhelozija tentuan edhe të vrasin.
Por, i dashur President, të gjithë u mashtruan…
U mashtruan urdhëdhënësit që dhan urdhër të vrasin ty,
U mashtruan mbase edhe armiqtë e kombit tonë që edha ata prisnin vdekjën tënde…
U mashtruan edhe ata që donin të vrisnin
Se ndoshta dikush ju tha atyre: ore, ky njeri është hyjënor, nuk është vetëm njeri! E si duket, vrasësit dëgjuan, e krisma e tyre që duhej dëgjohen me krenari duke vrarë Presidentin, heshti, dhe hyjënori shpëtoj pë mrekulli nga marrëzit e mendjekëqinjeve që ndjeknin Presidentin e Dardanisë për ta ekzekutuar..!

Ah, çfarë të them ty, President…
Veçse nuk ka si ty, Ibrahim
As nga të urtët e politikës
E as nga këta që janë sot!

Nuk ka si ti, Ibrahim,
Besoje, doktor Rugova!

Faleminderit President!

Menu Title