[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Austria ndalon kamionët dhe autobusët kosovarë, nuk i lejon të hyjnë në territorin e tyreBotapress 25 Tetor- Shteti i Austrisë gjatë ditës së sotshme ka ndaluar çdo autobusë dhe kamionë kosovarë për të hyrë në territor të tyre.

Gazeta mëson se çdo autobusë dhe kamion që kishin leje të Kosovës sot është ndaluar nga shteti austriak, edhe pse po kalonin vetën tranzit. Katër kamiona dhe një austobusë mësohet se janë kthyer mbrapshtë.

Tash shoferët janë detyruar të marrin rrugë në Gjermani, Sllovaki, Çeki dhe vende të tjera për ta dërguar mallin në vendin e caktuar. Për shkak se shteti austriak ndaloj kamionët, ata duhet të bëjnë rrugë më të gjatë.

Menu Title