[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dega e LDK-së në Zvicër mban Akademi Përkujtimore për Presidentin RugovaFtesë
Të nderuar antarë dhe simpatizant të LDK-së, ju të nderuar bashkatëdhetar.
Ftoheni të merrni pjesë në Akademinë Përkujtimore të organizuar nga LDK Dega në Zvicër, me rastin e 14 vjetorit të shkuarjes në amshim të Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova.
Akademia Përkujtimore mbahet me datën 25.01.2020 dhe fillon në ora 19:00.
Adresa e mbajtjes:
Gewerbestrasse 2
4528 Zuchwil
Në kët Akademi Përkujtimore, pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë nga Lidhja Demokratike e Kosovë si dhe përfaqësues nga degët e LDK-së në Diasporë.
Për info shtesë mund të kontaktoni, Sekretarin degës Z. Mustaf Behluli 079 350 22 33.
Solothurn. 13.01.2020
Kryetari i LDK-së Dega në Zvicër
Ahmet Kosumi 079 242 31 07

Menu Title