.
×

Gjendet një kufomë në DragashNjë kufomë e njeriut është gjetur  në mes  fshatrave Shajne dhe Xërxë të Komunës së Dragashit.Policia dhe mjekët e  Institutit të Mjekësisë Ligjore kanë dalë në vendngjarje .Siç raporton TVPZ  kufoma mund të jetë e të zhdukurit Enver Çengaj, edhe pse ende nuk është bërë identifikimi i saj.