[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hoti uron besimtarët katolikë për festën e ZojësKryeministri Avdullah Hoti ka treguar se Letnica e Karadakut të Shkupit sot kremton një festë të veçantë e të rëndësishme për besimtarët katolikë të Kosovës, të Ngjiturit e Zojës së Bekuar në Qiell.

Hoti ka thënë se ky vend dhe ajo kishë janë fort të lidhura edhe me jetën dhe veprën e Nënë Terezës, e cila në vitet e saja të rinisë vinte këmbë nga Shkupi si pelegrine, pikërisht për këtë festë.“Iu uroj besimtarëve të krishterë këtë festë të bekuar e plot hire në familjet e tyre”.

 


“Ndjehem keq që kjo festë, si dhe shumë festa tjera këtë vit në Kosovë, nuk e patën hijeshinë që meritojnë, për shkak të rrethanave të vështira që po jetojmë”.“Lutem që e ardhmja të na sjellë më shumë shpresë e shëndet për të gjithë”.

Menu Title