[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Indira Hoxha: “S’bëhet shaka me dashurinë”Gjithë burrat janë gënjështar, të paqendrueshëm, fallco, llafazan, hipokrit, sedertar dhe të poshtër. Gjitha gratë janë të pabesa, artificiale, vanitoze, kurioze dhe të shthurura. Bota është një gjiriz (jame) e pafund ku foka me forma nga me të çuditshmet hiqen zvarrë mes malesh prej lluçe.

Por ka në botë një gjë të shenjët dhe sublime e cila është bashkimi i dy prej këtyre qenieve kaq mekatare e të frikëshme. Jemi zhgenjyer shpesh në dashuri, jemi plagosur e ndjerë shumë herë fatkeqe; por mëgjithëse gjithmonë kemi dashuruar. E, kur ka ardhur koha të ndodhemi buzë varrit, kemi kthyer kokën pas dhe i kemi thën vetës:Kam vuajtur shumë herë, shpesh jami zhgënjyer, por megjithatë kam dashruruar. Jam unë ai ose ajo që kam jetuar jetën time e jo një krijesë e rreme krijuar prej sedres edhe merzitjes sime”   “S’bëhet shaka me dashurinë”

Menu Title