.
×

Kjo është vajza “hot” e kandidatit për President të SHBA-ve, Donald Trump (Foto)Kandidati republikan për President të SHBA-ve, Donald Trump njihet si miliarder dhe biznesmen shumë i suksesshëm.

Ai këtë ves e ka përcjellur edhe tek fëmijët e tij, por veçanërisht tek vajza e tij, Ivanka Trump.

Ivanka përveç që është menaxhere e suksesshme ajo është edhe shumë seksi