[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kush janë zyrtarët e Presidencës në Bosnje që votuan pro njohjes së KosovësAnëtarët e Presidencës së BeH, Shefik Xhaferoviq dhe Zhelko Komshiq, votuan për njohjen e Kosovës së pavarur, në seancën e sotme të Presidencës. “Dodik do të përpiqet të ndërmarrë hapa për ta parandaluar atë, tani është dy me një”, tha Komshiq, pas seancës.

“Kosova është një shtet i pavarur, ky është realiteti dhe ne nuk duhet të ikim prej tij. Ajo që Dodik mund të bëjë, është të dalë përpara NARS dhe të serbovatet, kjo është gjithçka që Dodik do të bëjë”, tha ai.

Menu Title