[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mediat në Serbi merren me Hashim Thaçin: Në NATO e BE kur të bëjë shelgu rrushPresidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, përgjatë një diskutimi në Uashington ka thënë se misioni i Kosovës shtet do të përmbyllej me anëtarësimin në Bashkimin Evropian dhe në NATO.

Një dëshirë e tillë e presidentit të Kosovës ndërkohë po u duket absurde mediave në Serbi.

Gazeta ‘Republika.rs’  një gjë të tillë e konsideron të pa mundur duke shkruar se mund të ndodh kur të bëjë ‘shelgu-rrush”.

 

Menu Title