[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mesazhe e vizatime banale – votuesit shprehën mllefin në fletëvotime më 14 shkurtGjatë rinumërimit të votave në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, u has edhe në vota të pavlefshme. Gabimet janë të llojeve të ndryshme, teksa ka të tilla që janë bërë qëllimshëm.

Karakteristikat kryesore të fletëvotimeve të pavlefshme i gjeni në kronikën e mëposhtme.

Menu Title