[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mesiti nga Drenica: Me e tradhtu gruan kapak nuk bëhet nami, i bënë mirë lidhjesN’Kosove show këtë javë mysafir kanë qenë Donjeta Morina këngëtare e cila tani me është e njohur për publikun, ajo nder të tjera ka promovuar edhe projektin e saje të fundit.
Mysafir tjetër ishte edhe drejtoresha e spitalit ‘Kontinetal’ në Tiranë ku tregoj për shërbimet spitalore dhe gatishmërinë e personelit për pacientet që shkojnë nga Kosova,  Mysafir tjetër ishte i njohuri si “ Axhi Met “ i cili kryen ndërmjetësim të martesave në Kosovë , duke fole për tradhtinë në qift ai tha se tradhtia me mase jo të madhe i bënë mirë qiftit sepse ndihen me të relaksuar dhe kanë më pak probleme

Menu Title