[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Pini sa më shumë ujë kur keni kokëdhimbjeUji i pijshëm mund të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e dhimbjeve të kokës Dehidratimi mund të shkaktojë dhimbje koke dhe migrene në disa.

Disa studime kanë treguar që uji mund të lehtësojë dhimbjet e kokës tek ata që janë të dehidratuar.

Sidoqoftë, kjo duket se varet nga lloji i dhimbjes së kokës.

Një studim i 18 personave zbuloi se uji nuk kishte asnjë efekt në shpeshtësinë e dhimbjeve të kokës, por reduktoi disi intensitetin dhe kohëzgjatjen.

Menu Title