[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Prishtinë: Sonte niveli i ajrit, më i keqi në botëBotapress 22 Shkurt – Natën e sotme niveli i ajrit në Prishtinë është më i keqi në mbarë botën. Sipas IQAir, niveli i ajrit në Prishtinë është më i keqi dhe lë pas vetës Sofian e Bullgarisë dhe Kolkatën e Indisë.

Pas këtyre vendeve për nga cilësia e keqe e ajrit rradhiten: Dhaka e Bangladeshit, Lahore e Pakistanit dhe Dehli i Indisë.

Menu Title