[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetërQeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër.

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, më 11 mars mori vendim që të pezullohet mësimi në të gjitha nivelet akademike deri më 27 mars. Ky vendim është ndryshuar sot duke nxjerrur një vendim tjetër.

Gjithashtu, lirimi i njërit prind nga puna nuk ka ndryshuar. Kjo masë nuk vlen për punëtorët shëndetësorë dhe për punëtorët në sektorin e sigurisë. Më poshtë gjeni njoftimin e plotë nga Qeveria në detyrë e Kosovës.

Qeveria zhvillon mbledhjen e 16-të .Prishtinë, 26 mars

Menu Title