[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shqipëria goditet edhe nga 7 tërmete të njëpasnjëshme!Botapress 7 Dhjetor – GJEUM ka monitoruar disa pasgoditje të reja të tërmetit.Lista e pasgoditjëve të tërmetit nga ora 00.00 e deri në mëngjez, datë 7 dhjetor është si më poshtë:Data: 07/12/2019

Ora: 06:18:36

M=2.9

Place: 4 km V-P Fushe-Kruje

41.5° N, 19.67° E

Thellësia: 34 KM

Data: 07/12/2019

Ora: 05:32:02

M=2.1

Place: Kepi i Rodonit

41.54° N, 19.48° E

Thellësia: 8 KMData: 07/12/2019

Ora: 03:58:32

M=1.9

Place: 4 km J-P Fushe-Kruje

41.45° N, 19.69° E

Thellësia: 19 KMData: 07/12/2019

Ora: 03:55:41

M=2.1

Place: 5 km V, Vore

41.43° N, 19.66° E

Thellësia: 19 KM

Data: 07/12/2019

Ora: 04:09:41

M=2.1

Place: 2 km J, Fushe-Kruje

41.46° N, 19.73° E

Thellësia: 35 KMData: 07/12/2019

Ora: 01:30:47

M=1.8

Place: Kapidanaj, Durres

41.52° N, 19.6° E

Thellësia: 6 KM

Data: 07/12/2019

Ora: 00:28:29

M=2

Place: 3 km V, Kepi i Rodonit

41.6° N, 19.48° E

Thellësia: 19.4 KM Ndryshe, si pasojë e tërmetit në Durrës dhe Thumanë kanë humbur jetën mbi 50 persona, derisa qindra të tjerë kanë marrë trajtim mjekësor shkaku i lëndimeve.

Menu Title