.
×

Urime Kosovë! Kjo ngjarje e madhe sapo ndodhi në Parlamentin EvropianNjë vajzë 16 vjeçare nga Kosova ditë më parë ka mabajtur fjalim në Parlamentin Europian.Në kronikën Qëndresa Bellagoshit vetë Rea Sylejmani flet për këtë eksperiencë dhe qëllimin e misionit të saj.