.
×

Xhevat Shiqeri Berisha: Ja cilat krime duhet t’i gjykojë Gjykata Speciale?Gjykata speciale nuk ka arsye t’ngris aktakuza kundër shqipëtarve gjëja se kanë bërë krime kundër agresorit serb. Aktakuza duhët të ngritën ndai atyre që ia vranë Kosovës bijt ma të mirë të kombit gjat dhe pas luftës..!

Po i numroim vetëm disa bashkpuntorë të Dr. Rugovës, veprimtar të LDK-së, dhe ushtarak, të vrarë kryesisht pas luftës !

Me 21 shtator 1998 vritët n‘Tiranë kolonel – Ahmet Krasniqi

Me 11 janar 1999 vritët n’Prishtinë – Enver Maloku

Me 02 nëntor 1999 vritët – Haki Imeri

Me 08 maj 2000 vritët – Komandant Drini

Me 23 korrik 2000 vritët – Shaban Manaj

Me 10 nëntor 2000 vritët   -Shefki Popova

Me 23 nëntor 2000 vritët -Xhemajl Mustafa

Me 24 prill 2001 vritët – Ismet Rraci

Me 19 nëntor 2001 vritën -Bekim Kastratit dhe Besim Dajaku

Me 10 dhjetor 2001 vritën -Kosovë dhe Albert Zeqiraj

Me 17 janar 2002 vritët deputeti -Smajl Hajdaraj

Me 27 tetor 2002 vritët -Ukë Bytyçi

Me 04 janar 2003 vritët vet i treti -Tahir Zemaj

Me 24 nëntor 2003 vritën -Sabahate Tolaj dhe Isuf Haklaj

Me 15 mars 2005 u tentua te vritët – Dr.Rugova

Me 03 qershor 2005 kryhet atentat ndaj -Bardhyl Ajetit i

cili vdes më 27 qershor 2005

Plagosën: Fetah Rudid

Sabri Hamitit

Gani Gecit

Tentim vrasje u bënë ndai:

Adem Salihajt, Agim Veliut

dhe shumë e shum të tjerve…

Janë me qindra të vrarë të plagosur, të rrahur dhe të shantazhuar! Për të gjitha këto krime, po thua se asni kriminel nuk është ulur në bangën e zezë…! Kjo pra ishte jurispodenca dhe administrata e përgjithshme e Kosovës që zbrazi dhomat e dëshmive, dhe si rezultat i ktyre faqeve të zeza, u themelua gjykata speciale…nga e cila nuk presim shumë, edhe pse do duhëj të merrej me kto krime, e jo me krimet e supozuara gjëja se janë kryer ndai paramilitarve dhe çetnikve të ardhur nga Sërbia !