[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tag Archives: Artmotion

Art Motion hap pikën e re në qytetin e Mitrovicës

 Kompania e shërbimeve të internetit dhe telvizionit Artmotion ka hapur pikën më të re shitëse  edhe në qytetin e Mitrovicës. Është pika e dhjetë më radhë e cila me lokacion gjendet në zemër  të qytetit, në Sheshin “Meh Uka”.   Art Motion po vazhdon të dominoj industrinë e shërbimeve teknologjike, duke siguruar internet  me shpejtësi të lartë për të gjithë përdoruesit, kanalet televizive më të shikuara dhe shërbim  profesional ndaj klientëve. ​   Art Motion siguron shërbime të nivelit më të lartë për të gjithë përdoruesit, përmes shërbimeve  të ndryshme – së fundmi edhe përmes aplikacionit mobil i cili ju lejon të qaseni në gamën e gjërë të programacioneve kudo që jeni.  Në të ardhmen e afërt presim edhe shumë risi në produkte të reja të Art Motion.

Menu Title